غزلان
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
غزلان

اهلا وسهلا بكم في منتداكم الغالي
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 المكرونه سهله التحضير،

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
miss pinky

miss pinky


المساهمات : 118
تاريخ التسجيل : 01/08/2008

المكرونه سهله التحضير، Empty
مُساهمةموضوع: المكرونه سهله التحضير،   المكرونه سهله التحضير، Emptyالأحد أغسطس 03, 2008 7:23 am

الطريقه:

بتغلي ماء ثم تضع فيه كيس المكرونه نص ساعه يمكن او لحدما تستوي المكرونه(سلق المكرونه عادي)

بعدين الصلصه :-

بتحمر بصله مفرومه في قليل من الزيت وتضيفلها الفلفل الاسمر وبعدين تضيف الصلصه، وتسيبها تتسبك وبعدين تضيف الملح. وبكده الصلصه جاهزه عشان تنضاف للمكرونه المسلوقه سلفا.. وبالهنا والشفا


اما البفتيك سواء لحم او دجاج الطريقه واحده:

تغسل اللحم وبعدين تدقه عشان يستوي كويس، وتتبله بالبهارات والفلفل الاسود والملح ومية البصل وتتركه نص ساعه او ساعه عالاقل عشان يتبل، وبعدين تضرب بيضه مع ملح وفلفل وتغطس فيها قطع اللحم، ومنها الى البقسماط ، ومنها الى الزيت المغلي عشان تحمرها،

وبس تتحمر ويصير لونها ذهبي تبقى جاهزه تطلعها على ورق مناديل(كلنكس) عشان تصفي الزيت كويس، وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
المكرونه سهله التحضير،
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
غزلان :: عالم حواء :: المطبخ-
انتقل الى: