غزلان
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
غزلان

اهلا وسهلا بكم في منتداكم الغالي
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 البيتزا بنفس عجينة الفطاير

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
miss pinky

miss pinky


المساهمات : 118
تاريخ التسجيل : 01/08/2008

البيتزا بنفس عجينة الفطاير Empty
مُساهمةموضوع: البيتزا بنفس عجينة الفطاير   البيتزا بنفس عجينة الفطاير Emptyالأحد أغسطس 03, 2008 7:25 am

المقادير:

1 كيلو دقيق

1/2 كوب زيت

1/2 كوب حليب بودره

بيضه تضرب مع القليل من الفانيلا

1/2 كوب سكر

ملعقة خميرة كبيره ناعمه

2 كوب ماء دافي

طريقة التحضير:

تخلط المقادير كلها وتعجن جيدا وتترك لتخمر نص ساعه

تدهن الصنيه زيت

وتفرد فيها العجين حسب حجم الصينيه! يعني صنيتي انا، كيلو الدقيق بياخد تلات صواني! يعني حسب حجم الصينيه والسمك اللي انت عايزه! يعني عايز البيتزا رقيقه متل بيتزا هت ولا سمكيه مثل بيتزا امي؟

وبعدين تجهز المقادير التاليه:


نقانق(نحمرها ونقطعها حلقات)

صلصة بيتزا او (صلصه عاديه + كاتشب

فلفل رومي(نفس البصل يتدبل شوي بالزيت)ومقطع حلقات)

طماطم(تقطع عادي حلقات او احسن مربعات(طريقة السلطه)، وفينا نقطع الفلفل مربعات كده ايضا)

بصل(مقطع حلقات رفيعه ومحمر شوي –بس ندبله بالزيت عشان يسهل تسويته-)

زيتون ومشروم حسب الرغبه

جبنه موزاريلا.

بعد فرد العجين في الصنيه نمسح عالعجين بالصلصه، بعدين نحط البصل، بعدين الفلفل بعدين نرص النقانق بعدين الطماط ، بعدين الزيتون المقطع حلقات والمشروم، بعدين توضع في الفرن نص ساعه او تشوف لو فرنك حامي لحدما تستوي، بعد السوا تقريبا بنضيف الموزاريلا عالوش، عشان لو حاطيناها مع السوا العادي من الاول رح تحترق واحنا نبيها تصيل مثل ماال بيتزا هت

وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
البيتزا بنفس عجينة الفطاير
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
غزلان :: عالم حواء :: المطبخ-
انتقل الى: